Ahmed Al Maghribi

Showing 1–16 of 117 results, including child brands

Showing 1–16 of 117 results, including child brands

Ahmed Al Maghribi

Едно хоби превърнало се в една от най-обичаните марки парфюми в Арабските страни. Вече 20 години тази негова страст еволюира и днес брандът Ahmed Al Maghribi се превръща ключов в парфюмерийната индустрия, а ароматите, които произвежда в едни от най-разпознаваемите за ориенталския и световен пазар.

Парфюмните аромати на Ahmed Al Maghribi са сред най-открояващите се в Арабския свят. Основателят на компанията Mr. Kafeel Ahmed, стартира своя бизнес като хоби, но скоро страстта му към създаването на екзотични ухания се превръща в истинска империя. Мисията на бранда е да запази традициите на арабската култура в производството на парфюми и до днес техните аромати се създават ръчно. С над 20 годишната си история, брандът се нарежда сред най-известните и обичани в Дубай и Обединените арабски емирства. А уханията са с най-високо качество и изцяло естествени съставки.

В портфолиото на Ahmed Al Maghribi могат да бъдат открити неповторими унисекс аромати, създадени с внимателно подбрани суровини и материали, които допълват автентичността на парфюмите и са истинско удоволствие за сетивата.  

Парфюмните масла на марката са характерни както с изисканият си ориенталски аромат, така и с висококачествените естествени съставки и дълготрайност. Натуралните парфюмни масла са чудесно допълнение към парфюмните аромати, оставят усещане за мекота и кадифе и без да омазняват кожата.

Парфюмни лосиони и бодигелове на Ahmed Al Maghribi (Ахмед Ал Магриби) ще пленят сетивата ви, ще ви обгърнат с нежност и ще хидратират кожата ви. Хидратиращи, освежаващи и с ухание от хиляда и една нощи, ще оставят върху вас усещане за лукс и екзотика. А подаръчните кутии и комплекти са отличен избор, ако искате да подарите нежно ухание на себе си или ваш близък.

В сайта на Super Brands Discounter ще намерите продуктите на бранда на отлични цени.