Desigual

Showing all 4 results, including child brands

Showing all 4 results, including child brands

Създадена през 1984 година, от визионера Thomas Meyer, Desigual е цветна компания с открояващи се оптимистични и свежи дизайни. Испанският бранд Desigual се асоциира с наситените цветове, които използва, комбинирано с изключително внимание към всеки детайл и иновативност. С мото си “It’s not the same” компанията е насочила поглед към потребителите, за които индивидуалността е всичко, така създава и продуктите си. Идеята е да радва с цветовете си, да създава свежи, забавни, стимулиращи сетивата дрехи и аксесоари за малки и големи, за смелите и позитивните, на всеки, който намира вдъхновение в шеметните продукти на Desigual.

Компанията е съсредоточила услия в изработването на продукти, които не се подчиняват на модните тенденции, а точно обратното, експериментират и  предизвикват своите потребители да се наслаждават на живота, да се забавляват и да изразяват себе си. Брандът комбинира различни материи, добавя апликации, използва десени по нестандартен начин. Стилът им е различен, забавен и свеж, съчетавайки стил и финес с позитивизъм и цветност.

Desigual създава колекции в няколко основни категории – за жени, мъже, деца, спорт,  и аксесоари и обувки, като залага за няколко основни принципа – индивидуалност, толерантност, уважение, обвързване, позитивизъм, развлечение, и иновация. Водена от тези ценности, марката съумява да покори световните модни пазари и днес колекциите им са достъпни в над 100 страни.