Furla

Showing all 3 results, including child brands

Showing all 3 results, including child brands

Furla (Фурла)

Историята на италианската луксозна марка Furla започва през далечната 1927 г. Нейни основатели са Маргарита и Алдо Фурлането (Aldo и Margherita Furlanetto), като и до днес марката е собственост на семейството, а седалището на фирмата е локирано в историческа вила от 18 век в Болоня. Идеята и мисията на марката е предложат на дамите чанти и аксесоари, които да задоволят и най-изисканият вкус и да подчертаят тяхната индивидуалност и стил. През 70-те години бизнесът е поет от следващото поколение на фамилията, а с това  се променя и концепцията на марката. Джована, Карло и Паоло следват  новите модни течения и разширяват продуктовият асортимент.  А известната дамска чанта Furlа, която става емблематична, дължим изцяло на Джована. Днес, марката Фурла разполага с богато продуктово портфолио, съдържащо чанти, портфейли, колани, ръкавици, часовници, и други.

Всеки един от елегантните и луксозни продукти на Furla носи автентичен италиански стил. Професионалната ръчна изработка от най-фина кожа с неподправен стил създава историята на всеки модел. Изкусителните цветове и материали се комбинират с функционалност и креативен дизайн за постигането на естествена елегантност, изтънченост и авангардна визия на аксесоарите, които никога не излизат от мода.

Брандът се развива, стъпвайки на солидното си минало на майсторство, традиции в производството и високи стандарти за качество и носи типичното усещане за италиански стил и начин на живот. В процеса си на работа Furla залагат на материали с най-високо качество, естествена кожа, както и разнообразие от цветове, текстури и методи за обработка.

Най-често използваната техника за обработка на кожата е т.нар техника Saffiano. Този тип обработка на кожата,я прави по – здрава и по-лесна за почистване. Наименованието Saffiano произлиза от специфичната текстура на кожата обработена с този метод. Saffiano кожата най-често се произвежда от най-висококачествена телешка кожа.

За разлика от много други известни брандове, Furla създава своите продукти само на територията на Италия. По този начин се стремят да запазят за следващите поколения, италианската традиция в производството на кожени изделия.

Днес, официални магазини на бранда Furla има в над 60 страни в световен мащаб. Всеки от моделите на Фурла се създават с акцент върху функционалността и качеството, а колаборации на марката с млади дизайнери могат да бъдат открити във почти всяка следваща колекция.

В сайта на Super Brands Discounter ще намерите продуктите на бранда на отлични цени.