Guess

Showing 1–16 of 37 results, including child brands

Showing 1–16 of 37 results, including child brands

Guess

През 1981 г. братята Пол и Морис Марчиано, създават малък магазин за дрехи в Лос Анджелис, Калифорния, който се оказва доста успешен. Това поставя началото на марката Guess, която много бързо завоюва високи позиции в модната индустрия и днес заема челно място сред най-известните и смели модни компания в света.

През 80-те, когато джинсовите якета и панталони са едно нормално работно облекло, братята Марчиано успяват да превърнат денимът в модно, стилно облекло, с оригинален дизайн. Днес можем уверено да заявим, че едва ли има човек, който да не разпознава  продуктите от деним на бранда Guess. Световно признат, заради високото си качество, отличителен дизайн, и лоялност към най-новите тенденции.

В края на 80-те разширяват асортимента от продукти и започват да произвеждат часовници, напълно съобразени с последните модни тенденции.

Днес, марката Guess, се развива до толкова, че предлага на своите почитатели богато разнообразие от продукти. А колекциите, независимо дали става дума за дрехи, обувки, аксесоари или пък парфюми, са вечни класики. За тях можем смело да кажем, че не излизат от мода, тъй като съчетават класика, елегантност и последен писък на модните тенденции. 

Продуктите на марката са с поглед към хората, които се наслаждават на динамичен, пъстър и красив живот. Guess е бранд наложил се с  качество и разпознаваем дизайн и стил. Всеки артикул от колекция на марката е израз на елегантност, изящество, новаторство и характер.

В сайта на Super Brands Discounter ще намерите 100% оригинални продукти на бранда на отлични цени. А ако имате нужда от помощ в избора, свържете се с нас, нашият екип с радост ще се отзове.