La Senza

Showing 1–16 of 29 results, including child brands

Showing 1–16 of 29 results, including child brands

В Канада, през далечната 1966 година, предприемачите Стивън Грос и Ървинг Тайтелбаум обединяват усилия и създават компанията Suzi Shier и отварят магазин за бельо. През 1990 г. се появява и брандът “La Senza”, който още с откриването на първите си магазини, набира светкавична  популярност. Благодарение на високото качество на продуктите и достъпната им цена, търговската мрежа се разширява и към днешна дата “La Senza” има повече от шестстотин магазина из целия свят. Днес, страхотните продукти на марката могат да бъдат намерени в над 30 страни.

Бельо La Senza 

Марката La Senza е специализирана в производството на бельо, като основна мисия на компанията е да предложи комбинация от лукс и комфорт, съблазън и качество. Продуктите се радват на интерес от дами, които предпочитат памучни, удобни и меки материи, както и от тези, които търсят красиво луксозно красиво еротично бельо. Марката La Senza предлага страхотно секси бельо на достъпни цени, а качеството на изработка и вложените материи са великолепни. Бельото на бранда разпалва въображението с разнообразни стилове, модели, мотиви и размери и може да накара всяка дама да се чувства сексапилна и уверена във всеки един момент. Бельото на бранда се отличава не само с качество, но и с красив дизайн на моделите и пъстра палитра от цветове.

Ако се чувствате изгубени сред огромния избор, не се колебайте да узнаете кои са най-популярните модели. На sbdiscounter.bg ще откриете бельото, от което се нуждаете, а ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас, с радост ще ви помогнем.