Swarovski

Showing all 4 results, including child brands

Showing all 4 results, including child brands

Swarovski е австрийски производител на стъкло със седалище в Ватенс, Австрия, и съществува като семейна фирма от основаването си през 1895 година от Даниел Сваровски .

Компанията е разделена на три основни индустриални области: Swarovski Crystal Business, която произвежда основно кристално стъкло, бижута и аксесоари; Swarovski Optik , която произвежда оптични инструменти като телескопи, телескопични мерници за пушки и бинокли; и Tyrolit, производител на инструменти за шлайфане, рязане, пробиване и обработка, както и доставчик на инструменти и машини.

Днес Swarovski Crystal Business е едно от най-касовите бизнес звена в Swarovski, с глобален обхват от около 3000 магазина в около 170 държави, повече от 29 000 служители и приходи от около 2,7 милиарда евро (през 2018 г.)

Бижутатa на Swarovski са прекрасен да изненадате любим човек или да поглезите себе си. Марката се е превърнала в еталон за нежност и красота и е отличен начин за подчертаване на индивидуалността. Смело може да заявим, че разнообразието от бижута и аксесоари за жени, мъже и деца, несъмнено ще ви очароват. Всеки продукт на бранда е създаден от първокласни материали и по патентовани технологии, избирайки Swarovkis, вие избирате качество, стил и светлина.