Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Дева

Парфюмен хороскоп: Дева

Представителите на една и съща зодия често споделят сходни черти на характера. Според астролозите, може да се твърди, че те също споделят и предпочитанията си към определени аромати. 

Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме подходящите парфюмни аромати за зодия Дева.

Зодия Дева 

Всеки зодиакален знак си има водещ елемент, за Девите, това е земята. Представителите на тази зодия са определяни като педантични, интелигентни и абсолютни реалисти. Девите са със силен характер, но такъв, който предпочита консервативни, добре организирани неща и много практичност в ежедневието. 

Представителите на зодия Дева са любители на парфюми с нотки на сандалово дърво, розово дърво, канела, лавандула, липов цвят зюмбюл и други.

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Девите е от изключително значение ароматът да е със силно, но релаксиращо ухание, такъв който да отрази тяхната практична и интелигентна натура. В следващите редове сме подбрали най-подходящите парфюми за зодия Дева:

 

  • Oud Lavender Ahmed Al Maghribi е класически дълготраен арабски парфюм. Този прекрасен аромат,  би пленил с вълшебните си съставки всяка Дева. Основните ароматни нотки тук са на лавандула, жасмин, розов пипер, кехлибар, мускус и други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-подходящите парфюми за зодията - ароматът е комбинация от флорални нотки в средата и завършващ с лек допир от сандалово дърво и мускус, и носи почерк за класа и стил. Изящните флорални, плодови и мускусови уханни нотки ще накарат всеки представител на зодията да иска повече.

  • Essence, Hikayaah The Narration е завладяващ аромат на марката Hikayaah The Narration, вдъхновен от магията на Изтока.  Този нишов, луксозен парфюм нежно обгръща кожата ви с цитрусови и дървесни нотки и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Есенс е  неустоим унисекс парфюм, който не веднъж е избиран за представителите на зодия Дева.

 

  • Oud & Roses - е един от най-цветните и вълнуващи аромати на марката Ahmed Al Maghribi. Мускус, флорални нотки, дъбов мъх и кехлибар, за всеки ценител на  отличителните аромати и желан отличителен мирис за всеки представител на зодия Дева.

 

  • Sheukh Ahmed Al Maghribi е дълготраен арабски унисекс парфюм, който пленява с вълшебните си съставки и ви отнася в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са на босилек, лавандула, пачули, виолетови листа, тонка бобови зърна, кехлибари други. Тези специфични съставки му отреждат място сред най-предпочитаните парфюми представителите на зодия Дева. 

 

Парфюмът е неизменна част от ежедневието ни, избираме го за да заявим себе си и да се обгърнем в ухание, което да ни кара да се чувстваме добре. За представителите на зодията Дева, най-подходящи са силните, но успокояващи. Тези ухания, които носят усещане за лекота,  добро настроение и контрол, така желан от Девите. Разгледайте селекцията аромати на sbdiscounter.bg и изберете подходящият парфюм за Вас или вашите близки и/или приятели.
Приятен шопинг! 🙂 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *