Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Везни

Арабски парфюми според зодията: Везни

Зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода. Астролозите считат, че всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще ви представим предпочитаните парфюми от представителите на зодия Везни.

Зодия Везни 

Водещият елемент за Везните е въздухът. Въздушните знаци са определяни като хармонични, уравоновесени и по-романтично настроени натури. Представителите на зодия Везни са чаровни и обаятелни и като такива са привлечени от леки и сладки ухания. Парфюмните аромати, подходящи за тях са романтични и нежни с нотки на момина сълза, виолетки, както и дървесните такива, като сандалово дърво.

Подбрани аромати за зодията

За представителите на зодия Везни е от важно ароматът да притежава лек и сладък характер. В следващите редове сме подбрали парфюми подходящи за зодия Везни:

  • Rose Noir на Ahmed Al Maghribi е със сладък, дървесен аромат, вдъхновен от магията на Изтока. Този парфюм нежно обгръща кожата с леките си нюанси и притежава дълбочина и чувственост, която отлично пасва на представителите на зодия Везни

  • Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh е грабващ сетивата аромат благодарение на екзотичната си комбинация от съставки.  Парфюмът съдържа цветни и дървесни нотки и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. С романтичните си нюанси, парфюмът Bin Shaikh бързо печели сърцата на Везните.

  • Eternal Oud by Hikayaah The Narration  Парфюмът съдържа флорални и опушени уханни нотки и ще ви накара да се влюбите. В екзотичната комбинацията от съставки влизат аромати като жасмин, малина, касис, магнолия, роза, циклама, шафран и дървесни нотки. Перфектното ухание за Везните, притежаващо дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. 

  • Pearl Oud е впечатляващ аромат със силно изразени цветни нотки и тръпчива основа, характерна за ориенталската традиция. Комбинацията от сладникави нотки в средата и завършващ нюанс на пачули и кехлибар му отрежда място сред любимите ухания на представителите на зодиакалния знак Везни.

  • Oud Lavender е класически ориенталски парфюм, който ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Ароматните му нотки са на лавандула, жасмин, розов пипер, кехлибар, мускус и други. Тези нежни и специфични съставки го подреждат сред най-подходящите парфюми за зодията. 

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас. Затова ако сте представители на зодията Везни, най-подходящи биха били завладяващите аромати, носещи усещане за хармония и романтика, чар и обаяние. Такъв тип ухания, които да допълнят нежната и чувствена натура на представителите на този знак. Посетете онлайн магазина на sbdiscounter.bg и открийте аромат, който ще грабне сетивата Ви. 
Приятен шопинг! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *