Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Риби

Арабски парфюм според зодията: Риби

Астролозите твърдят, че зодията е много определяща що се отнася до избора ни на аромат. Представителите на една зодия често подбират сходни ухания. 

Например, хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме подходящите парфюм за зодия Риби.

Риби

Водещият елемент на зодия риби е водата. Представителите на този зодиакален знак са често определяни като романтици, емоционални, чувствителни и изключително самовлюбени. Суетни персони, за които външния вид, е почти винаги на първо място. Обичат да са център на вниманието.

В същото време рибите имат много богат вътрешен свят. Чувствителни и много обаятелни личности. Стандартните аромати не са за тях, ако искате да ги впечатлите ориентирайте се към нежните ухания, които кореспондират с емоционалността им. Нотките, които ще развълнуват душата им като цяло са цветните, като лавандула, магнолия, теменужки, роза, перуника, цитруси, амбра и други.

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Рибите е от изключително значение да подчертае своята същност. Стремежът им е да изпъкнат с очарование. Затова тук се селектирали най-подходящите парфюми за зодия риби:

  • Kalimah е уникален, запомнящ се аромат със силно изразени цветни нотки и тръпчива основа. Вълшебен аромат, силно характерен за арабските традиции и ориенталската култура.. Благодарение на цитрусувите плодове и мускусови нотки, се нарежда сред любимите ухания на представителите на водните зодиакални знаци.
  • Silk Oud е цветен, дълготраен и екзотичен арабски парфюм. Този специален аромат,  ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са мандарина, бергамот, ябълка, роза, кехлибари други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-подходящите парфюми за зодията. 
  • Oud Cafe – ще ви очарова както с екзотичният си привкус, така и с дълготрайността си. Парфюмът ще ви пренесе в магичния свят на Ориента и ще ви донесе истинско удоволствие от носенето му през целият ден. Луксозният унисекс парфюм, ще накара всички, около вас, да искат повече. Изящните дървесни нотки и пикантният завършек ще ви обгърнат нежно, а нотките на ванилия и шоколад ще ви омагьосат. 
  • Glory носи мирис на ванилия, цветните аромати в съдържанието му ще ви пленят.  Висококачествен продукт с фин, незбравим и дълготраен аромат, с него ще дарите на сетивата си уникално изживяване. Горският мъх и свежестта му ще ви обгърнат в невероятно ухание.
  • Zuraique – нежен, тайнствен, типичен представител на арабските парфюми за типични представители на зодията Риби. Вълшебен унисекс аромат, който ще ви накара да се влюбите в комбинацията от уханни съставки: цветни, мускусни и уестърн нотки. Парфюмът Zuraique е вдъхновен от магичните ароматни съставки на Изтока и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение.

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Риби, най-подходящи биха са богатите и наситени композиции, като тези с аромат на цветя, особено хортензии, магнолии, жасмин, както и малките карамфилчета. Изобщо вашият парфюм трябва да е съвременен, класически, стилен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *