Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Близнаци

Парфюми за зодия Близнаци

Счита се, че хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме подходящите парфюмни аромати за зодия Близнаци.

Зодия Близнаци

Всеки зодиакален знак си има водещ елемент, за Близнаците, това е въздухът. Представителите на тази зодия често са определяни като любопитни, забавни и остроумни. Водят динамичен начин на живот и са обаятелни със своя интелект и отлично чувство за хумор. Те са активни, вечно бързащи натури, с бунтарски и експериментаторски дух. 

Представителите на зодия Близнаци са любители на свежите парфюми с нотки на сандалово дърво, дъбов мъх, тубероза и други. 

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Близнаците е от изключително значение ароматът да носи усещане за лекота и свежест, такъв който да отрази тяхната експресивна и свободна душа. В следващите редове сме селектирали най-подходящите парфюми за зодия Близнаци:

  • Арабски парфюм Leen Ahmed Al Maghribi – ароматът е комбинация от флорални нотки в средата и завършващ с лек допир от сандалово дърво и мускус, и носи почерк за класа и стил. Изящните флорални, плодови и мускусови уханни нотки ще накарат всеки представител на зодията да иска повече.
  • Rose Noir на Ahmed Al Maghribi е завладяващ аромат на марката Ahmed Al Maghribi, вдъхновен от магията на Изтока.  Този луксозен парфюм нежно обгръща кожата ви с пикантните си дървесни нюанси и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Rose Noir е с неустоим унисекс парфюм, който не веднъж е избиран за представителите на зодия Близнаци.
  • Saif на Ahmed Al Maghribi – е качествен продукт с незабравим и дълготраен аромат от Обединените арабски емирства. Наситен с пикантни, свежи ухания на сандалово дърво, мускус, ванилия, роза и други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-предпочитаните парфюми за зодията. 
  • Nafhat Al Amber – Завладяващият аромат на Ahmed Al Maghribi, съдържа плодови, цитрусови и екзотични нотки и е вдъхновен от магията на Изтока. Свеж, тайнствен, типичен представител на арабските парфюми за типичните представители на зодията Близнаци. Този уникален унисекс аромат, който ще ви накара да се влюбите в комбинацията от съставки: цитрусови  нотки, плодови нотки, сандалово дърво, и амбър.

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Близнаци, най-подходящи биха били свежите аромати, носещи усещане за свобода и динамика. Тези ухания, които носят лекота и добро настроение.

Разгледайте селекцията парфюми в нашият онлайн магазин Super Brands Discounter. Ако имате нужда от помощ, консултантите ни с радост ще Ви асистират. Приятен шопинг! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *