Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Овен

Парфюм според зодията: Овен

Според астролозите, дата на раждане и зодията на човек е определяща при избора ни на парфюмни аромати. Представителите на една зодия често подбират сходни ухания. 

Например, хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме парфюмите, подходящи за зодия Овен.

Овен

Водещият елемент на овните е огънят. Представителите на този зодиакален знак са често определяни като прями, обаятелни, енергични, действени и секси. Персони, които се грижат за външния вид, и обичат да са център на вниманието. Почитатели са на нестандартното, и на всичко всичко отличително, ярко и модерно.

Стандартните аромати не са за тях, не се страхуват и да опитват различни ухания, но интензивността и дори рязкостта на аромата остават доминиращи. Чест избор на представителите на зодия Овен са парфюми с аромат на люляк, калуна, смирна, хвойна, нероли, мускус, индийско орехче, иланг-иланг, канела, както и пикантни нотки.

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Овенът е от изключително значение да подчертае своята същност. Стремежът е да предизвика внимание и подчертае своята екстравагантност. Затова тук се селектирали най-подходящите парфюми за зодия овен:

  • Oud Cafe – този парфюм очарова както с екзотичният си привкус, така и с дълготрайността си. Уханието му ще ви грабне и пренесе в магичния свят на Ориента. Луксозният унисекс аромат, ще накара всички, около вас, да искат повече, а изящните дървесни нотки и пикантният завършек ще ви обгърнат нежно и ще ви омагьосат. 

 

  • Glory е пролетен аромат, който носи мирис на ванилия и цветните нотки.  Висококачествен продукт с фин, незабравим и дълготраен аромат, с него ще дарите на сетивата си уникално изживяване. Горският мъх и свежестта му ще ви обгърнат в невероятно ухание. Отличителен свеж аромат, който не веднъж е избиран за представителите на зодия Овен.

 

  • Silk Oud е типичният екзотичен, цветен и дълготраен арабски парфюм. Уханието му  ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са мандарина, бергамот, ябълка, роза, кехлибари други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-подходящите парфюми за зодията. 

 

  • Zuraique – Парфюмът Zuraique е вдъхновен от магичните ароматни съставки на Изтока и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Нежен, тайнствен, типичен представител на арабските парфюми за типични представители на зодията Овен. Този уникален унисекс аромат, който ще ви накара да се влюбите в комбинацията от уханни съставки: цветни, мускусни и уестърн нотки. 

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Овен, най-подходящи биха са отличителни и запомнящи се пикантни аромати. Но, тъй като са пролетна зодия, те също така обичат свежите нотки, които носят добро настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *