Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Овен

Парфюм според зодията: Овен

Според астролозите, дата на раждане и зодията на човек е определяща при избора ни на парфюмни аромати. Представителите на една зодия често подбират сходни ухания. 

Например, хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме парфюмите, подходящи за зодия Овен.

Овен

Водещият елемент на овните е огънят. Представителите на този зодиакален знак са често определяни като прями, обаятелни, енергични, действени и секси. Персони, които се грижат за външния вид, и обичат да са център на вниманието. Почитатели са на нестандартното, и на всичко всичко отличително, ярко и модерно.

Стандартните аромати не са за тях, не се страхуват и да опитват различни ухания, но интензивността и дори рязкостта на аромата остават доминиращи. Чест избор на представителите на зодия Овен са парфюми с аромат на люляк, калуна, смирна, хвойна, нероли, мускус, индийско орехче, иланг-иланг, канела, както и пикантни нотки.

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Овенът е от изключително значение да подчертае своята същност. Стремежът е да предизвика внимание и подчертае своята екстравагантност. Затова тук се селектирали най-подходящите парфюми за зодия овен:

  • Oud Cafe – този парфюм очарова както с екзотичният си привкус, така и с дълготрайността си. Уханието му ще ви грабне и пренесе в магичния свят на Ориента. Луксозният унисекс аромат, ще накара всички, около вас, да искат повече, а изящните дървесни нотки и пикантният завършек ще ви обгърнат нежно и ще ви омагьосат. 

 

  • Glory е пролетен аромат, който носи мирис на ванилия и цветните нотки.  Висококачествен продукт с фин, незабравим и дълготраен аромат, с него ще дарите на сетивата си уникално изживяване. Горският мъх и свежестта му ще ви обгърнат в невероятно ухание. Отличителен свеж аромат, който не веднъж е избиран за представителите на зодия Овен.

 

  • Silk Oud е типичният екзотичен, цветен и дълготраен арабски парфюм. Уханието му  ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са мандарина, бергамот, ябълка, роза, кехлибари други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-подходящите парфюми за зодията. 

 

  • ZuraiqueПарфюмът Zuraique е вдъхновен от магичните ароматни съставки на Изтока и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Нежен, тайнствен, типичен представител на арабските парфюми за типични представители на зодията Овен. Този уникален унисекс аромат, който ще ви накара да се влюбите в комбинацията от уханни съставки: цветни, мускусни и уестърн нотки. 

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Овен, най-подходящи биха са отличителни и запомнящи се пикантни аромати. Но, тъй като са пролетна зодия, те също така обичат свежите нотки, които носят добро настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.