Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Рак

Парфюми за зодия Рак

Често хората от една зодия споделят сходни черти на характера, но според астрологията, може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме подходящите парфюмни аромати за зодия Рак.

Зодия Рак

Всеки зодиакален знак си има водещ елемент, за Раците, това е водата. Водните знаци са определяни като любители на природата, свободата и като цяло са по-романтично настроени. Те са диви, емоционални и грижовни натури, с променлив дух.

Като типични романтични и свободни души, представителите на зодия Рак са любители на парфюми с ухания на жасмин, пачули, иланг – иланг, ванилия, канела, лилия и други.

Подбрани аромати за зодията

За Раците е от важно ароматът да носи особено обаяние, такъв който да отрази тяхната емоционална и романтична същност. В следващите редове сме подбрали парфюми подходящи за зодия Рак:

  • Rose Noir на Ahmed Al Maghribi е опияняващ аромат, вдъхновен от магията на Изтока. Този луксозен парфюм нежно обгръща кожата ви с дървесните си нюанси и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Rose Noir е с неустоим унисекс парфюм, който често е предпочитан от представителите на зодия Рак.
  • Pearl Oud е впечатляващ аромат със силно изразени цветни нотки и тръпчива основа, характерна за ориенталската традиция. Комбинацията от слaдникави нотки в средата и завършващ нюанс на пачули и кахлибар му отрежда място сред любимите ухания на представителите на зодиакалния знак Рак.
  • Oud Lavender е класически ориенталски парфюм, който ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Ароматните му нотки са на лавандула, жасмин, розов пипер, кехлибар, мускус и други. Тези нежни и специфични съставки го подреждат сред най-подходящите парфюми за зодията. 
  • Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh е грабващ сетивата аромат благодарение на екзотичната си комбинация от съставки.  Парфюмът съдържа плодови, цветни, мускусни и уестърн нотки и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. С романтичните си нюанси, парфюмът Bin Shaikh бързо печели сърцата на Раците.

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас. Затова ако сте представители на зодията Рак, най-подходящи биха били завладяващите аромати, носещи усещане за емоция и романтика. Такъв тип ухания, които да допълнят нежната и грижовна натура на представителите на този знак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *