За нас

Super Brands Discounter

Super Brands Discounter предлагаме не просто маркови продукти, а страхотни модни попадения за нашите потребители. Онлайн магазинът ни разполага с разнообразие от продукти на редица световноизвестни марки. А ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас – ние сме на един клик разстояние и сме винаги готови да Ви помогнем.

Абонирайте се за нашия бюлетин, станете част от VIP клуба на SBD и вземи 10% допълнителна отстъпка. Освен това ние ще ви изпращаме актуални модни съвети и списък с промоционални маркови продукти налични на sbdiscounter.bg.

Нашата история

Историята ни започна през 2020 г. в Обединените Арабски Емирства, където страстта към красотата и лукса са на особена почит. Тогава в нас се зароди идеята да вземем късче от тази страст и да я споделим с вас. Подбрахме внимателно оригинални маркови продукти на световни марки и създадохме нашият онлайн магазин с мисъл за Вас – нашите клиенти. 

Нашето кредо е да следим трендовете и последните модни тенденции и да селектираме най-добрите продукти и да ги доставим до вашата врата. Основната ни цел е да превърнем пазаруването на sbdiscounter.bg в е едно уникално изживяване. 

Нашите Марки

Super Brands Discounter, е платформа за едно различно пътешествие в света на модата, което може да завърши по начин, който Вие сами ще изберете.