За нас

Super Brands Discounter

Super Brands Discounter предлагаме не просто маркови продукти, а страхотни модни попадения за нашите потребители. Онлайн магазинът ни разполага с разнообразие от продукти на редица световноизвестни марки. А ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас – ние сме на един клик разстояние и сме винаги готови да Ви помогнем.

Абонирайте се за нашия бюлетин, станете част от VIP клуба на SBD и вземи 10% допълнителна отстъпка. Освен това ние ще ви изпращаме актуални модни съвети и списък с промоционални маркови продукти налични на sbdiscounter.bg.

Нашата история

Историята ни започна през 2020 г. в Обединените Арабски Емирства, където страстта към красотата и лукса са на особена почит. Тогава в нас се зароди идеята да вземем късче от тази страст и да я споделим с вас. Подбрахме внимателно оригинални маркови продукти на световни марки и създадохме нашият онлайн магазин с мисъл за Вас – нашите клиенти. 

Нашето кредо е да следим трендовете и последните модни тенденции и да селектираме най-добрите продукти и да ги доставим до вашата врата. Основната ни цел е да превърнем пазаруването на sbdiscounter.bg в е едно уникално изживяване. 

Нашите Марки

Super Brands Discounter, е платформа за едно различно пътешествие в света на модата, което може да завърши по начин, който Вие сами ще изберете.

Нашата партньорска мрежа

Във физическите магазини на нашите партньори ще откриете продуктите на марките Ahmed Al Maghribi и Amaelle Cosmetics.