Bath & Body Works

Показване на единствения резултат

Показване на единствения резултат

Bath & Body Works

Bath & Body Works e една от най-големите американски козметични марки с над 20 годишна история. Основана в Съединените Американски Щати през 1990г. марката е специализирана в производството на ароматни душ гелове, лосиони за тяло, парфюмни спрейове, и аксесоари за дома.

Брандът стартира с козметична линия за тялото включваща добре познати аромати, които бързо се превръщат в любими на клиентите им. Начало на компанията дава отварянето на собствен магазин в Охайо, но популярността й бързо нараства и през 1997г. с пускането на нова колекция Bath & Body Works Home, която включва ароматни свещи, както и аромати за дома под формата на разпръскващи есенции, създаващи мека и уютна атмосфера. През 2006г. марката придобива още по-голяма популярност със създаването на и онлайн магазина си.

Всяка година марката представя нови сезонни колекции аромати, като основна цел на марката е да представи ухания подходящи за всеки период от годината. А паралелно с новите колекции за всеки сезон, марката поддържа и любимите аромати на своите клиенти през годините, сред които са продуктите за тяло Japanese Cherry Blossom и продуктите от серията Stress relief.

С продуктите на марката, ежедневната грижа за тяло е истинско удоволствие. Широката гама козметични артикули на бранда се отличава с оригинални аромати и лека текстура, които не само ще хидратират и освежат кожата ви, но и ще събудят сетивата ви.  Доставете си едно истинско спа удоволствие в домашни условия, изберете душ гелове с успокояващ ефект, антистрес хидратиращи кремове за ръце и тяло, дълбоко хидратиращи и успокояващи кремове за ръце.

Разгледайте нашите предложения и направете своя ден ухаещ с ароматните продукти на марката Bath & Body Works.