Amelle by Fitosofia®

Showing all 15 results, including child brands

Showing all 15 results, including child brands

Fitosofia®, стартира през 2009 г., като един от първите онлайн билкови магазини в Италия. Бързо придобива известност с директното си производство на висококачествени билкови продукти.
Брандът е създаден от висококвалифицирани билкари, които използват дългогодишният си опит и знания, за да произвеждат продукти, с висококачествени хранителни добавки, 100% произведени в Италия.
Проф. д-р Роберто Каммарата е завършил биомедицинско инженерство в Politecnico di Milano, специализирал фитотерапия, с над двадесет годишен опит в света на билковата медицина. Заедно със своя научен екип, съсредоточава усилия в изследвания, формулиране и производство на хранителни добавки.
Д-р Факинети, завършил химия и фармацевтични технологии и билкар, има над десетгодишен опит в света на билколечението, като се занимава специално с природна медицина, хранене и фитотерапия.

Екипът на Fitosofia е съставен от експерти и специализирани билкари, лекари и биомедицински инженери, на които се доверяват десетки хиляди клиенти по света в избора на фитокозметични продукти.

Високо качество

Продуктите с марката Amelle by Fitosofia® се получават от специално подбрани суровини и се произвеждат в Италия по най-високите стандарти за качество. В производството им не се използват оцветители, синтетични аромати, а използването на помощни вещества във формулата е сведено до минимум. Марката се отличава се с използването на иновативни методи за екстракция, които им позволяват да създават концентрирани, високо бионалични и биосъвместими екстракти.

Оторизирана марка
Amelle by Fitosofia® е италиански бранд за фитокозметика и висококачествени природни добавки. Безопасността на продуктите в каталога им е гарантирана от разрешението на Министерството на здравеопазването. Fitosofia srl ​​​​е OSA (Оператор в хранителния сектор), упълномощен на министерско ниво за маркетинг на хранителни добавки в Италия. Продуктите им присъстват в списъците с добавки, разрешени на министерско ниво.