Hikayaah The Narration

Showing all 5 results, including child brands

Showing all 5 results, including child brands

Hikayaah

Парфюмните аромати Hikayaah (Хикая) са силно повлияни от духа на своя основател Saint BK. Пътешественик, с приключенски дух, мечтател с дълбок ентусиазъм към парфюмите и поезията. Вдъхновен от срещите си с редица велики ‘носове’ на старата френска парфюмерийна традиция и с прочути известни поети той създава Hikayaah. В процеса на създаване на нишовите аромати на марката Хикая са замесени имена в индустрията като Marc Daniel Heimgartner, Anton Jimmy Studer, Sidonie Grandperret, и Maurus Bachmann. Техни уханни шедьоври се разпознават в световноизвестни марки като Perfumer’s Workshop, Benetton, Björn Borg (Fila), Estée Lauder, и много други.

Марката Hikayaah е съсредоточила усилия в създаването на великолепни аромати, с които да обгърнете себе си и вашите любими хора. Всеки нов парфюм е комбинация от откровена изтънченост и стремеж към уникалност и съвършенство.
Мисията на бранда е да създава нишови аромати с помощта на луксозни и висококачествени суровини. В желанието си да постигнат качествени парфюмни аромати, брандът използва богатите традиционни методи, използвани през годините. Всички съставки в продуктите им са с естествен произход, повечето от тях са редки, благородни и богати.