Surrati Perfumes

Показване на единствения резултат

Показване на единствения резултат

Surrati е кулминацията на мечтите на един парфюмерист да разпространява любовта към ароматите във форма, която е чиста и блажена. Създаването на уникални аромати не е хоби за нас, това е страст, част от нас, която преоткриваме и доразвиваме, за да отговорим на нуждите на настоящето, забулено в мистерията на миналото, забулено в магията на ориента. Нашите аромати са останали в нашето семейство в продължение на пет поколения и са нашето наследство, което споделяме по света.
 
 
 
Surrati се гордее с това, че е първата фабрика за парфюми в KSA и е пионерът на безалкохолните френски аромати в региона. Освен че предлага най-широката гама от изключителни продукти, които се изнасят по целия свят, Surrati може да се похвали с първата и най-голяма плантация и производствено съоръжение Ward Al Taifi в Al Taif Al Hada.
 
 
 
Докато най-съвременните технологии подпомагат производството, нашите вкусове остават уникално традиционни, за да се погрижат за клиентите, които вярват в непреодолимото обоняние. Само едно подушване на един от нашите парфюми и ще се озовете във вихрушка от цветове и аромати, които ви пренасят в свят на нови преживявания и ще предефинират начина, по който виждате света. За нас парфюмерията е семейна традиция. Държим го близо до сърцата си и днес работим със същата страст, която са имали и нашите предци.
 
С над 3000 уникални аромата и обслужване на разнообразни пазари в Близкия изток, Европа и Африка, нашият опит в областта на парфюмерията от 1929 г. насам усъвършенства вкусовете ни и ни помогна да създадем своя собствена марка съвършенство. Всяка бутилка парфюми Surrati е крайният продукт на труд от любов, постоянство и упоритост, както и влагане на дългогодишен опит в създаването на аромати. Surrati е повече от марка за парфюми. Това е свидетелство за дълготрайния спомен за любим човек, момент, изсечен във времето и топлото пробуждане към цветното и ново начало.