Taif Al Emarat

Showing 1–16 of 32 results, including child brands

Showing 1–16 of 32 results, including child brands

Taif Al Emarat Perfumes

Taif Al Emarat е водеща марка в производството на луксозни аромати, вдъхновени от богатата арабска култура, ценности и традиции от Персийския залив. С модерният си подход в производството на парфюми, днес те са сред марките, които променят концепцията на арабските аромати.

Историята на марката започва с чистата страст към изкуството на създаване на уханни композиции, а желанието им е да създадат уникални аромати, които да оставят следа, да се докоснат и разпалят въображението на потребителите си.

Страстта и любовта на създателите на бранда към ароматите, постоянството и решимостта е това, което извоюва мястото на „Taif Al Emarat“ като водеща марка в Обединените арабски емирства през Персийския залив и до останалите страни по света.

“Ние винаги се стремим да обслужваме нашите клиенти, с разбиране към техните изисквания и им предоставяме продукти от най-ценните естествени ароматни съставки, които да комплиментират тяхната персона и ги отведат на ароматно приключение, толкова далеч, колкото може да ги отведе и въображението им.”
Хайтам Абдул Баки
Председател

Компанията стартира в Обединените арабски емирства през 2006 г. и днес достига успешно до световния пазар. Целта им е да предоставят деликатни и отличителни продукти на клиенти си. Използват опита и уникалният си подход в производството, за да поднесат ароматни продукти с най-висок международен стандарт за качество.

Това, което отличава парфюмите им от останалите, е фактът, че те съдържат най-добрите съставки от цял ​​свят, подбрани специално от най-добрите майстори.

Романтичната им колекция, например е прекрасна със своите различни аромати и естествени съставки, които пленяват сърцето.

Парфюмите на марката „Taif Al Emarat“ от Дубай носят романтична уханна нотка, достатъчна, за да ви отведе на ароматно приключение до най-отдалечените краища на въображението.