The Camel Soap Factory

Showing 1–16 of 18 results, including child brands

Showing 1–16 of 18 results, including child brands

The Camel Soap Factory – Грижа за кожата с камилско мляко

Създадена през 2013-та година в Дубай, историята на компанията The Camel Soap Factory е любопитна колкото са и самите продукти. По време на семейна почивка в Дубай, Стиви (дамата в семейството) се влюбва в Дубай и товя я вдъхновява. Така се ражда идеята да създадат продукт, който да се превърне в един вид олицетворение на величественият  Арабски град. Продукт, който да покаже същността на Арабската култура и история, и един от начините да реализират това свое желание е чрез използването на специфичен материал/суровина, която е традиционна като камилското мляко. Така въоръжени с концепция и огромно желание, семейството създава компанията, производител на продукти за тялото, като сапуни и кремове за ръце и лице. А днес брандът стартирал като хоби бизнес е един от основните производители на продукти от камилско мляко, отличаван с многобройни награди.

За марката 

The Camel Soap Factory превръща в своя мисия създаването на  продукти за грижа за кожата, които не просто са вдъхновени от местни съставки и традиции, а са отговорни към кожата и планетата. Продуктите им вдъхновяват милиони клиенти в Азия и Близкия изток, за да намират радост в ежедневието си и това ги превръща в търсена марка.

Всеки един от техните продукти е внимателно формулиран, за да бъде пречистен от химически елементи. Използват висококачествени естествени съставки, които отговарят на нарастващата потребност на потребителите от чисти природни козметични продукти. Компанията изповядва верюуто, че това, което правим днес, засяга утрешните поколения. 

Ето защо и ние от Super Brands Discounter, избрахме да ви преставим този бранд. А на сайта ни ще откриете продуктите на The Camel Soap Factory. Доставете си удоволствие и нежна грижа с тези продукти с положително въздействие не само върху кожата ви, но и върху околната среда.

Продуктов Каталог