WADI SIJI PERFUMES

Showing all 2 results, including child brands

Showing all 2 results, including child brands

WADI SIJI Perfumes Industry LLC е семеен бизнес в ШАРДЖА, ОАЕ, от визионера НАСИМ АХМАД, който е и председател на компанията. Визията му сега е пренесена от двамата му сина, всеки от които е посветен да изпълнява специализирана задача, като същевременно постига колективно основната цел за растеж на марката. В продължение на почти четири десетилетия компанията е изградила солидна основа на пионерска предприемаческа сила, създавайки едни от най-добрите и ексклузивни аромати, които са създали световна репутация за качество, лукс и елегантност. Днес WADI SIJI PERFUMES се нарежда сред водещите парфюмни компании в ОАЕ, водени от глобална визия. WADI SIJI PERFUMES е пионер в концепцията за изключителен и специален магазин за мономаркови аромати; веднага след създаването си – инициатива, която се превърна в широко подражавана тенденция в регионалната индустрия за търговия на дребно с парфюми. Стратегически разположен точно в сърцето на SHARJAH, магазинът демонстрира богата гама от стоки, атмосфера и отличително ниво на обслужване.
WADI SIJI PERFUMES постигна по-голям успех с представянето на своите ориенталски парфюми, които намериха незабавно приемане и лоялност сред регионалните клиенти. Елегантност, качество, конкурентоспособност и иновация са синоним на ПАРФЮМИТЕ WADI SIJI. През последните много десетилетия WADI SIJI PERFUMES остана отдадена на своята причина за създаване на най-добрите парфюми, които олицетворяват качество и изтънченост, и освен това фино майсторство над изкуството на смесване на аромати. Този стремеж към съвършенство в изкуството на ароматите стимулира еволюцията на този малък семеен бизнес със скромно начало, в един от най-модерните лидери в регионален бранш с глобална визия. Като регионален лидер в индустрията с много заслуги, WADI SIJI PERFUMES е в челните редици на растежа, иновациите и еволюцията на регионалния парфюмерен сектор в модерна и агресивно растяща индустрия.
Агресивно нарастващият географски отпечатък на WADI SIJI PERFUMES включва пазарни места в GCC (ОАЕ, KSA, Оман, Кувейт, Бахрейн и Катар). Продуктите на WADI SIJI PERFUMES се изнасят в повече от 60 страни по целия свят чрез силно разпространение.