Всички поръчки над 150 лева с безплатна доставка до офис на куриер в България!

представя

Луксозни аромати вдъхновени от богата арабска култура
и традициите на Залива

Колекция Romance

Romance Collection на Taif Al Emarat е предлага широка гама от аромати за всеки вкус. От топъл и пикантен до свеж и флорален, всеки парфюм е внимателно изработен, използвайки само най-добрите естествени съставки. С дъга от цветове, от които можете да избирате, колекцията Romance е идеалният избор за всеки, който обича да се отдаде на изкуството на аромата.

Парфюми от колекция Romance

Колекция Taif

Луксозната колекция парфюми на Taif Al Emarat е задължителна за всеки, който иска да се отдаде на магическите аромати на Ориента. Със своите висококачествени съставки и естествени елементи, тази колекция е наистина елегантна и привлекателна. Независимо дали е дълготрайният аромат или начинът, по който оставя следа от аромат, където и да отидете, има нещо наистина вълшебно в тези парфюми.

taif al Emarat

Парфюми от колекция Taif

v08-kaif-galbanum-tobacco-sandalwood-arabic-men-women-perfume-with-box.png

Колекция Violet

Колекцията Violet се отличава с разнообразието в ароматите и най-ценните съставки и включва много ценни елементи, внимателно подбрани, за да създадат ценен аромат на достъпна цена, който да притежава всеки, който цени изкуството на парфюма. Пищни парфюми с очарователна визия, които съдържат елегантни съставки, които пътуват с вас в дълбините на душата и докосват.

Колекция парфюми Violet

Дамски парфюми

Мъжки парфюми

Унисекс парфюми

Taif Al Emarat е водеща марка в производството на луксозни аромати, вдъхновени от богатата арабска култура, ценности и традиции от Персийския залив. С модерният си подход в производството на парфюми, днес те са сред марките, които променят концепцията на арабските аромати.

Историята на марката започва с чистата страст към изкуството на създаване на уханни композиции, а желанието им е да създадат уникални аромати, които да оставят следа, да се докоснат и разпалят  въображението на потребителите си.