Posted on Leave a comment

Арабски парфюм според зодията: Водолей

Арабски парфюм според зодията Водолей

Представителите на различните зодиакални знаци, често са любители на напълно различни аромати. От силни, тръпчиви и дори леко нагарчащи ухания, до нежни почти неуловими цветни или  цитрусови нотки – всеки има своите предпочитания. Предлагат се толкова много различни парфюми, че доста често ни е трудно да изберем най-подходящия. 

Например, хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Този месец, февруари, ще се спрем на представителите на зодия Водолей.

Водолей

Водещият елемент на водолея е въздухът. Мъжете, както и жените от тази зодия са непокорни и свободомислещи. Те не обичат да се обременяват със задължения. Внимателни са и при изборът на парфюми се стараят да не оставят погрешно впечатление за своята същност.

Загадъчни и необуздани, преди всичко обичат и ценят оригиналността. Експериментират с нови ароматни композиции. Според звездите, парфюмите подходящи за водолея трябва да се отличават с нетрадиционно и екзотично ухание. За тях са подходящи съвременни аромати, решителните, до някъде замечтаните, базирани на цветни растителни нотки, бергамот, чаено дърво и други. 

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Водолея е от изключително значение да подчертае своята същност. Стремежът им е да изпъкнат с очарование. Затова тук се селектирали няколко парфюма, които биха били най-подходящи за тази зодия:

  • Sheukh е дълготраен арабски унисекс парфюм, който ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са на босилек, лавандула, пачули, виолетови листа, тонка бобови зърна, кехлибари други. Тези специфични съставки му отреждат място сред най-предпочитаните парфюми представителите на зодия Водолей. 
  • Bidun Esam – ще ви очарова както с екзотичният си привкус, така и с дълготрайността си. Това е приказен аромат, който ще ви накара да се влюбите. Парфюмът е вдъхновен от магията на Изтока, притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. 
  • Muzn на Ahmed Al Maghribi носи аромат на морска бриз и пъпешови нотки, дъх на мускус и нежно, обаятелно плодово ухание.  Висококачествен парфюм с незабравим мирис, който отлично подчертава свободният дух на Водолея.
  • Уханието на парфюма  Supreme е очарователно. Това е един от вълнуващите аромати на марката Ahmed Al Maghribi. Ще ви накара да се влюбите в комбинацията от уханни съставки: плодови, цветни, мускусни и уестърн нотки. Подходящ е за всеки ценител на  отличителните ухания и предпочитан от Водолеите, заради  специфичният си, завладяващ мирис.
  • Ain – притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение, които въздействат както на притежателя, така и на околните. Този луксозен парфюм нежно обгръща кожата ви с цитрусовите си нюанси, дарявайки с перфектна комбинация от магнетизъм и елегантност. 
  • Arwa е с неустоим аромат, който ще накара всички, около вас, да искат повече. Този парфюм е вашият ежедневен отличителен белег на класа и стил. Усетете изящните цитрусови, пиперливи и мускусови уханни нотки и им се наслаждавайте през целия ден. Дълготраен, унисекс аромат, който Водолеите носят свободно със заявка за стил и свободомислие. 

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Водолей, най-подходящи биха са богатите и наситени композиции, като тези с аромат на цветя, особено хортензии, магнолии, жасмин, както и малките карамфилчета. Изобщо вашият парфюм трябва да е съвременен, класически, стилен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *