Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Лъв

Парфюм според зодията Лъв
Сходства в характерите, често се наблюдават при хора от една и съща зодия. Може дори да се твърди, че представителите на една зодия имат и еднотипни предпочитания към определени аромати. Зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме парфюмните аромати предпочитани от представителите на зодия Лъв.

Зодия Лъв 

Всеки зодиакален знак си има водещ елемент, за Лъвовете, това е огънят. Огнените знаци са определяни като любители на природата, свободата и като цяло са по-романтично настроени. Лъвовете са  властни и енергични, привлекателни, и мистично чаровни. Представителите на тази зодия са обаятелни свободни души, и биха се впечатлили от уханият като амбра, карамфил, канела, пачули и розмарин. Парфюмните аромати, подходящи за тях са свежи и елегантни, с дървесни нотки.

Подбрани аромати за зодията

За Лъвовете е от важно ароматът да носи особено обаяние, такъв който да отрази тяхната чаровна и енергична същност. В следващите редове сме подбрали парфюми подходящи за зодия Лъв:
  • Pearl Oud е впечатляващ аромат със силно изразени цветни нотки и тръпчива основа, характерна за ориенталската традиция. Комбинацията от сладникави нотки в средата и завършващ нюанс на пачули и кехлибар му отрежда място сред любимите ухания на представителите на зодиакалния знак Лъв.
  • Ahmed Al Maghribi Bin Shaikh е грабващ сетивата аромат благодарение на екзотичната си комбинация от съставки.  Парфюмът съдържа плодови, цветни, мускусни и уестърн нотки и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. С романтичните си нюанси, парфюмът Bin Shaikh бързо печели сърцата успешно на Лъвовете.
  • Essence, Hikayaah The Narration - уникален аромат с тази композиция от Флорални и Цитрусови нотки, Здравец и Лайм. Подарите на сетивата си уникално изживяване с този класически унисекс ориенталски аромат. Той е  подходящ както за летните вечери, така и за по-хладните дни, на лъвовете действа повече от опияняващо. 
Парфюмът е запазената марка на всеки от нас. Затова ако сте представители на зодията Лъв, най-подходящи биха били завладяващите аромати, носещи усещане за емоция и романтика. Разгледайте онлайн магазина на Super Brands Discounter и изберете този тип ухание, който да допълни мистичният и енергичен нрав на представителите на този знак.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *