Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Телец

Парфюм според зодията: Телец

Според астролозите, дата на раждане и зодията на човек е определяща при избора ни на парфюмни аромати. Представителите на една зодия често подбират сходни ухания. 

Например, хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме подходящите парфюм за зодия Телец.

Зодия Телец

Всеки зодиакален знак си има водещ елемент, за Телците, това е земята. Представителите на тази зодия често са определяни като  спокойни и уравновесени. Те са романтични натури, които уважават изкуството във всичките му форми. Абсолютни естети, почитатели са на лукса и хармонията.

Натрапчивите аромати не са за тях, по-подходящ избор биха били дискретните парфюми със свежо, пролетно ухание на току що набрани цветя. Представителите на зодия Телец са любители на парфюми с нежни и изискани нотки на роза, жасмин, амбър, сандалово дърво, бергамот и други.

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Телците е от изключително значение ароматът да е лек и нежен, такъв който да отрази тяхната чувственост и сила. Затова тук сме селектирали най-подходящите парфюми за зодия Телец:

 

  • Anab Ahmed Al Maghribiе завладяващ аромат който, ще ви накара да се влюбите в екзотичната комбинацията от съставки.  Парфюмът Anab съдържа цветни нотки, които му придават специфична свежест, на която не всеки Телец би устоял В тази парфюмна композиция ще усетите цветни нотки, плодови нотки, бял мускус, и амбър.

 

  • Abaan Ahmed Al Maghribi – ароматът на Abaan е наситен с плодови, цитрусови и цветни нотки, вдъхновен от магията на Изтока, притежава дълбочина и чувственост, която ще ви главозамае. Уханието нежно обгръща кожата ви с романтичните си нюанси. Парфюмът Abaan е с неустоим аромат, който ще накара всички, които са около вас, да искат повече. 

 

  • Glory е пролетен аромат, който носи мирис на ванилия и цветните нотки.  Парфюм с фин, незабравим и дълготраен аромат, с него ще дарите на сетивата си уникално изживяване. Горският мъх и свежестта му ще ви обгърнат в невероятно ухание. Отличителен свеж аромат, който не веднъж е избиран за представителите на зодия Телец.

 

  • Pearl Oud  – Уханието му  ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са мандарина, бергамот, ябълка, роза, кехлибари други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-подходящите парфюми за зодията. 

 

  • ZuraiqueПарфюмът Zuraique е вдъхновен от магичните ароматни съставки на Изтока и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Нежен, тайнствен, типичен представител на арабските парфюми за типични представители на зодията Телец. Този уникален унисекс аромат, който ще ви накара да се влюбите в комбинацията от уханни съставки: цветни, мускусни и уестърн нотки. 

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Телец, най-подходящи биха са отличителни и запомнящи се пикантни аромати. Но, тъй като са пролетна зодия, те също така обичат свежите нотки, които носят добро настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.