Posted on Leave a comment

Парфюм според зодията: Телец

Парфюм според зодията: Телец

Според астролозите, дата на раждане и зодията на човек е определяща при избора ни на парфюмни аромати. Представителите на една зодия често подбират сходни ухания. 

Например, хората от една зодия имат сходни черти на характера, но може и да се твърди, че представителите на една зодия имат и сходни предпочитания към определени аромати. Като цяло зодиите са разделени в 4-ри основни групи: земя, въздух, огън и вода и всеки един от тези елементи се характеризира с предпочитания към определени ухания. Днес, ще разгледаме подходящите парфюм за зодия Телец.

Зодия Телец

Всеки зодиакален знак си има водещ елемент, за Телците, това е земята. Представителите на тази зодия често са определяни като  спокойни и уравновесени. Те са романтични натури, които уважават изкуството във всичките му форми. Абсолютни естети, почитатели са на лукса и хармонията.

Натрапчивите аромати не са за тях, по-подходящ избор биха били дискретните парфюми със свежо, пролетно ухание на току що набрани цветя. Представителите на зодия Телец са любители на парфюми с нежни и изискани нотки на роза, жасмин, амбър, сандалово дърво, бергамот и други.

Подбрани аромати за зодията

Като типичен представител на тази зодия, за Телците е от изключително значение ароматът да е лек и нежен, такъв който да отрази тяхната чувственост и сила. Затова тук сме селектирали най-подходящите парфюми за зодия Телец:

  • Anab Ahmed Al Maghribi – е завладяващ аромат който, ще ви накара да се влюбите в екзотичната комбинацията от съставки.  Парфюмът Anab съдържа цветни нотки, които му придават специфична свежест, на която не всеки Телец би устоял В тази парфюмна композиция ще усетите цветни нотки, плодови нотки, бял мускус, и амбър.
  • Abaan Ahmed Al Maghribi – ароматът на Abaan е наситен с плодови, цитрусови и цветни нотки, вдъхновен от магията на Изтока, притежава дълбочина и чувственост, която ще ви главозамае. Уханието нежно обгръща кожата ви с романтичните си нюанси. Парфюмът Abaan е с неустоим аромат, който ще накара всички, които са около вас, да искат повече. 
  • Glory е пролетен аромат, който носи мирис на ванилия и цветните нотки.  Парфюм с фин, незабравим и дълготраен аромат, с него ще дарите на сетивата си уникално изживяване. Горският мъх и свежестта му ще ви обгърнат в невероятно ухание. Отличителен свеж аромат, който не веднъж е избиран за представителите на зодия Телец.
  • Pearl Oud  – Уханието му  ще ви плени с вълшебните си съставки и ще ви пренесе в магичния свят на Ориента. Основните ароматни нотки тук са мандарина, бергамот, ябълка, роза, кехлибари други. Тези нежни и специфични съставки му отреждат място сред най-подходящите парфюми за зодията. 
  • Zuraique – Парфюмът Zuraique е вдъхновен от магичните ароматни съставки на Изтока и притежава дълбочина и чувственост от съвсем различно измерение. Нежен, тайнствен, типичен представител на арабските парфюми за типични представители на зодията Телец. Този уникален унисекс аромат, който ще ви накара да се влюбите в комбинацията от уханни съставки: цветни, мускусни и уестърн нотки. 

Парфюмът е запазената марка на всеки от нас, нашият личен почерк. Затова ако сте представители на зодията Телец, най-подходящи биха са отличителни и запомнящи се пикантни аромати. Но, тъй като са пролетна зодия, те също така обичат свежите нотки, които носят добро настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *